Over Skullding Hot

Skullding Hot wordt gerund door mij: Linda. Hoi!
Al noemen ze me ook vaak Lien: gezellig en vertrouwd, waar ik me precies in thuis voel.

In 2016 begon mijn avontuur in waxmelt wereld, doordat ik ben gestopt met roken (aanrader!). Wax melts moet je gelijk in groteren getale maken, waardoor dit gelijk iets was om mijn omgeving ook kennis te laten maken met dit product. Als fanatiekeling goot ik alles in van die plastic cupjes (sambalbakjes), maar vond dit behoorlijk saai, lelijk en bovenal heel veel plastic vervuiling. Als vormgever ging ik al snel op zoek naar andere en nieuwe methodes om dit truttige product zo stoer en milieuvriendelijk te maken. Bijzondere vormen, feestelijke kleuren, zo ecologisch mogelijk en het liefst met een alternatief tintje.

Zo begon ik met het maken van mijn eigen mallen, maar doordat de productie steeds groter werd ben ik uiteindelijk voor één basisvorm gegaan: dieren pootjes! Doordat wij Nederlanders waxmelts vaak net wat teveel gedoe vinden ben ik al snel uit gaan breiden met bijzondere geurkaarsen: schedelkaarsen!

Steeds meer mensen konden de liefde voor glitter, schedels en ecologisch huisparfum met me delen en is mijn uitgelopen hobby in 2017 na lang brainstormen omgedoopt tot Skullding Hot. Bijzonder huisparfum met af en toe een muzikale omlijsting uit de jaren 80, jaren 90, een vleugje humor en power tot de vrouwen.

Het wordt steeds groter, leuker en het motiveert me elke dag om van jullie bestellingen of custom orders weer een knalroze feestje te maken. Met hulp en liefde van omgeving voelt het nooit alleen, en dankzij jullie support kleuren (en geuren!) maken we samen de wereld weer een beetje mooier…

I think that’s Hot:  Skullding Hot!


Skullding hot zorgt voor unieke geur explosies voor je interieur en maakt jouw huis helemaal af! De zelfgemaakte ecologische waxmelts en kaarsen, die zijn gegoten met liefde en in bijzondere vormen, staan hierin centraal. Daarnaast proberen we onze collectie aan te vullen met bijzondere producten om je helemaal thuis en jezelf te laten voelen. Van alternatieve geurstokjes, schedelkaarsen tot magische zepen.. We keep it hot!

Skullding Hot is ontstaan vanuit een liefde voor huisparfum, schedels en glitter. Een combinatie die een mooie weg heeft gevonden om jouw interieur een nóg mooiere kleur en geur te geven.
We proberen zoveel mogelijk aan het milieu te denken en letten op de grondstoffen, verpakking en zelfs bij de verzending doen we aan veel hergebruik. (Hierover kun je meer lezen op de ecologische pagina van Skullding Hot.) We doen ons uiterste best voor jou, alle huisdieren en de wereld. Stay hot, keep it green!