Sisal zeepzakje

3.99

Sisal is een tropische vezel en leent zich uitstekend voor het maken van een zeepzakje. Hierin kan je je zeep doen en je mee wassen. Door de natuurlijke stugheid van de vezel voelt het wat ruwer aan.

Ook kan je je de restjes van verschillende zepen erin bewaren tot je weer voldoende hebt om te gebruiken. Milieuvriendelijk en natuurlijk.

Out of Stock
Provide your Email so we can email you when product comes in-stock.
Vergelijk

Beschrijving

Croll & Denecke werd opgericht door Gustav Croll en Theodor Denecke in 1897. Tegenwoordig runnen Peter en Nina Hankiewicz het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het verwerken van ruwe natuurlijke sponzen uit de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, in de derde en vierde generatie.

Gebaseerd op knowhow die al meer dan een eeuw wordt overgedragen, heeft het familiebedrijf in Bremen zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier in de natuurlijke sponshandel in Europa en verkoopt het nu zijn hoogwaardige producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

Naast natuurlijke sponzen biedt het middelgrote bedrijf ook nog meer wellnessaccessoires die over de hele wereld worden gewaardeerd. Natuurlijke luxe is een traditie bij Croll & Denecke – dat verantwoord en milieuvriendelijk gebruik van door de natuur geleverde grondstoffen omvat.

Extra informatie

Afmeting

14 x 11 cm

Materiaal

100 % Sisal

Sluiting

Trekkoordje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sisal zeepzakje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *