Dots of Nature is ontstaan uit  een tandenborstel..

Op een markt zag ik een keer iemand die o.a. houten tandenborstels verkocht. Dat vond ik zo een top idee. Geen plastic afval maar als de tandenborstel ‘op’ is gewoon bij het gft afval. Na een jaar denken over wat ik wilde toch besloten het tandenborstel idee verder uit te breiden en op zoek gegaan naar producten waar ik achter stond, wat ik mooi vond en wat niet iets is wat iedereen al heeft. 

Vanuit daar de stippen uit de natuur! Zoveel mogelijk natuurlijk, zoveel als mogelijk is zonder plastic en handgemaakt waar kan. Producten die betaalbaar zijn, maar voornamelijk ook gebruiksvriendelijk zijn en waarvan ik vind dat het net even iets extra’s heeft. 

Inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben we een nare coronatijd achter de rug. Mijn assortiment is uitgebreider en mijn zoektocht naar mooie, duurzame producten gaat onvermoeibaar door. Ik heb de website grondig verbouwd en blijf daarmee bezig. Ook op markten en fairs blijf ik te vinden. Dat alles om de plasticsoep toch een beetje te verminderen. Want elk stukje plastic wat we niet nodig hebben (hoe groot of klein dat ook is) maakt toch een verschil!

Groetjes Lotte