Natuurlijk Klei masker

8.95

* Rhassoul klei en Zeoliet klei. Het masker scrubt licht en reinigt diep.

*Klei en Bamboe. Het masker voor alle huidtypen.

Hoe veel maskers kan ik uit dit zakje halen? 15 tot 30. Bij Forest Fragrances weegt een theelepel masker ongeveer 1 gram. Dit is zonder kop. Ze mengt 2 gram masker met een of twee theelepels water. In dit geval haal je 15 maskers uit een zakje. Ben je iets zuiniger en gebruik je een theelepel per keer? Dan zou je er zelfs 30 maskers uit kunnen halen.

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

Rhassoul klei & Zeoliet klei

Dit natuurlijke klei masker bevat Rhassoul klei en Zeoliet klei. Het masker scrubt licht en reinigt diep. Rhassoul wordt ook wel Marokkaanse Lava klei genoemd. Het is afkomstig uit het Atlasgebergte van Marokko, de enige bekende bron in de wereld. Het is een volledig natuurlijk product. Rhassoul klei heeft de mogelijkheid om olie en vuil te absorberen van de huid en het haar. Rhassoul bevat meer silica en magnesium samen met kalium en calcium, dan andere klei soorten. Onze Zeoliet klei vindt zijn oorsprong in de beroemde Amargosa Valley van New Mexico. Het heeft een ongelooflijk hoge zuiverheid. Zeoliet wordt meestal gebruikt voor geur absorptie en ionenwisseling. Het werkt fantastisch als een milde scrub. Zeoliet klei heeft uitzonderlijke absorberende eigenschappen waardoor het een fijne, reinigende klei is.

Meng tips: Uiteraard ben je vrij om zelf te bepalen met welke vloeistof je het masker mengt. Maar Forest Frangrances geeft graag een aantal tips. Dit natuurlijke klei masker is ontwikkeld voor de normale en vette huid. Voor de vette huid is het fijn om te mengen met bloemenwater of jojoba olie. Voor de normale huid vind ze zelf abrikozenpit olie met een beetje vitamine E olie erg fijn.

 

Klei & Bamboe

Klei scrub masker voor elk huidtype. Dit natuurlijke kleimasker bevat allerlei natuurlijke ingrediënten die je huid zachtjes exfoliëren. We hebben bamboepoeder, aardbeienzaden en sinaasappelschilpoeder toegevoegd. Door te exfoliëren worden dode huidcellen verwijderd en wordt de doorbloeding van je huid gestimuleerd. Door het gebruik van een scrubmasker gaat je huid weer stralen. Daarnaast is een scrub heerlijk ontspannend. We hebben ook Franse groene klei aan dit masker toegevoegd. Groene klei reinigt je huid diep omdat het oliën en onzuiverheden uit je poriën verwijdert.

Meng tips: Je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen met welke vloeistof je het masker mengt. Maar Forest Francrances geeft graag enkele tips. Dit natuurlijke kleimasker is ontwikkeld voor alle huidtypes en heeft als doel je huid te exfoliëren. Om ervoor te zorgen dat de pasta goed op je huid glijdt, raad ze aan om een lichte olie zoals jojoba te gebruiken. Natuurlijk kan een yoghurt ook, maar dan voel je minder scrubben.

Extra informatie

Het gebruik:

-Je moet het klei masker zelf nog mengen met water, olie, melk, yoghurt of een andere vloeistof. Je kunt dit masker dus samenstellen zoals je zelf wilt. -Meng 2 theelepels masker met 1 theelepel vloeistof. Over het algemeen is dit voldoende voor je gezicht. Wil je een minder dik papje? Doe dan 1 theelepel masker op 1 theelepel water.
-Breng het masker aan, masseer het licht in en laat het 10 minuten inwerken.
-Spoel het masker af met lauw water. (Tijdens het intrekken kan het masker gaan jeuken, dit is normaal.) Gebruik het masker 2x per week.

Tip: Laat een klei masker nooit helemaal opdrogen. Door het klei masker tussen door nat te sprayen met water of een bloemenwater (rozenwater bijvoorbeeld) zorg je er voor dat er niet teveel vocht aan je huid wordt onttrokken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natuurlijk Klei masker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *