Diner kaarsen 100% Bijenwas

7.80

Deze diner kaarsen zijn een lust voor het oog. Gemaakt van 100% bijenwas en maar liefst 30 cm lang. Gemaakt in Nederland.

Out of Stock
Provide your Email so we can email you when product comes in-stock.
Vergelijk

Beschrijving

Kaarsenmakerij Dipam C.V.  is in 1983 opgericht als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Zinvol werk uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving blijkt een goede manier om werkervaring, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te doen. Het ambachtelijke werk en de grote diversiteit aan werkzaamheden lenen zich bovendien goed om te ontwikkelen van eenvoudig werk naar meer complexe en verantwoordelijke taken.

Inmiddels is Dipam uitgegroeid tot een organisatie met klanten in 47 landen, waar in het drukke seizoen 8 – 10 mensen werken. Wij leveren onze kwaliteitsproducten vooral aan groothandels en winkeliers in de natuurvoedingsbranche.

Nog steeds geven we invulling aan de oorspronkelijke doelstellingen. Wij bieden met werkervaringsplaatsen een plek aan mensen die om verschillende redenen (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Ook hebben wij samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die aan bijvoorbeeld inpakwerk een zinvolle dagbesteding hebben.

Extra informatie

Lengte

30 cm

Ingrediënten

100 % bijenwas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diner kaarsen 100% Bijenwas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *