Bolkaars, 100% bijenwas

9.95

De mooie ronde bolkaars is een echte eye-cather! Met een doorsnede van maar liefst 7 cm geniet je urenlang van dit Nederlands kwaliteitsproduct!

 

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

Kaarsenmakerij Dipam C.V.  is in 1983 opgericht als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Zinvol werk uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving blijkt een goede manier om werkervaring, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te doen. Het ambachtelijke werk en de grote diversiteit aan werkzaamheden lenen zich bovendien goed om te ontwikkelen van eenvoudig werk naar meer complexe en verantwoordelijke taken.

Inmiddels is Dipam uitgegroeid tot een organisatie met klanten in 47 landen, waar in het drukke seizoen 8 – 10 mensen werken. Ze leveren hun kwaliteitsproducten vooral aan groothandels en winkeliers in de natuurvoedingsbranche.

Nog steeds geven zij invulling aan de oorspronkelijke doelstellingen. Ze bieden met werkervaringsplaatsen een plek aan mensen die om verschillende redenen (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Ook hebben zij samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die aan bijvoorbeeld inpakwerk een zinvolle dagbesteding hebben.

Extra informatie

Brandtijd

Minimaal 15 uur

Ingredienten

100% Bijenwas

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bolkaars, 100% bijenwas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *