Bambook – Het oneindige notitieboek

14.9524.95

Ook zo genoeg van alle rondslingerende notite blokjes die je uiteindelijk toch niet helemaal vol schrijft? Of losse vellen met lijstjes, boodschappen etc? Dan is hier de ideale oplossing, BAMBOOK! Een gebruiksvriendelijk notitieboek op A5 formaat wat je kan blijven gebruiken en gebruiken en gebruiken….

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

Door het gebruik van een Bambook heb je geen notitieboek of schrift meer nodig. De witheboard pagina’s kan je makkelijk beschrijven met de bijgeleverde bambook pen. De teksten even laten drogen en ze blijven staan! Watje wilt bewaren van  je aantekeningen, doodles (of wat je ook gemaakt hebt)  in de speciale app*. (Schrijf)foutje gemaakt? Dit wis je makkelijk met de achterkant van de bijgeleverde pen. Liever de hele pagina ineens wissen? Met een vochtig doekje eroverheen en ja kan weer opnieuw beginnen!

 

De Missie van Bambook:

“We geloven dat we ontbossing en papierverspilling tegen kunnen gaan, door producten te maken die eindeloos meegaan. Voor ieder item dat je bij ons aanschaft, laten wij een boom planten. Natuurlijk moet werken duurzamer. Maar het kan ook gewoon veel makkelijker en efficiënter. We streven ernaar om producten te maken die je simpelweg niet hoeft weg te gooien. Dat is voor iedereen beter. Voor de natuur, omdat we minder van haar nodig hebben. Maar net zo goed voor jou. Jij hoeft minder weg te gooien én het helpt je efficiënt te werken. Kies bewust welke informatie je bewaart en welke niet..” (bron: www.bambook.org)

*Bambook heeft een eigen scan-app. Op deze manier heb je al je aantekeningen bij elkaar op 1 plek en raak je dus geen informatie kwijt.

Extra informatie

Kies uw variant

Hardcover, Softcover

Softcover

Zachte zwarte voor en achterkant
Bambook pen
20 blanco whiteboard pagina's

Hardcover

Harde voor en achterkant van bamboe
Bambook pen
20 pagina's met links blanco en recht gelinieerde whiteboard pagina's

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bambook – Het oneindige notitieboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *