Badborstel met korte steel

6.60

Een fijne kleine badborstel met een korte steel. Bamboe handvat met zachte borstelharen van kokosvezels. Ideaal voor het starten met droogborstelen van de huid.

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

Croll & Denecke werd opgericht door Gustav Croll en Theodor Denecke in 1897. Tegenwoordig runnen Peter en Nina Hankiewicz het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het verwerken van ruwe natuurlijke sponzen uit de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, in de derde en vierde generatie.

Gebaseerd op knowhow die al meer dan een eeuw wordt overgedragen, heeft het familiebedrijf in Bremen zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier in de natuurlijke sponshandel in Europa en verkoopt het nu zijn hoogwaardige producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

Naast natuurlijke sponzen biedt het middelgrote bedrijf ook nog meer wellnessaccessoires die over de hele wereld worden gewaardeerd. Natuurlijke luxe is een traditie bij Croll & Denecke – dat verantwoord en milieuvriendelijk gebruik van door de natuur geleverde grondstoffen omvat.

Extra informatie

Afmetingen

Totale lengte 19 cm. Breedte borstel ongeveer 11 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badborstel met korte steel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *