Wasknijperpin

0.18

Een wasknijperpin zoals vroeger! Geen plastic, geen metaal en uit 1 deel.. Heerlijk ouderwets en beter voor het milieu! Gebruik je ze niet meer of zijn ze kapot? Dan kunnen ze gewoon bij het GFT afval!

Ook leuk zijn deze pinnen om bijvoorbeeld poppetjes mee te maken! De foto’s van de gave ballerina poppetjes komen van www.wimke.nl . Daar kan je een super leuke DIY volgen om deze ballerina’s te maken!

Of wat dacht je van gebruik als boekenlegger, om verjaardagsvlaggetjes mee op te hangen, aangebroken chipszakken dicht te houden.. de mogelijkheden zijn eindeloos!

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

De was ophangen kan nu weer makkelijker en zonder rondspringende knijpers. Geen plastic of metaal wat afbreekt. Deze ouderwetse wasknijper pinnen schuif je boven over de was heen en hebben geen bewegende delen.

Let op! Door het hout langdurig buiten te laten in alle weersomstandigheden kan het voorkomen dat de wasknijpers vocht opnemen en dan gaan afgeven. Bij normaal gebruik en het droog opbergen van de pinnen  als ze niet gebruikt worden zal dit echter niet te gebeuren.  De knijpers zijn niet te gebruiken in combinatie met wasrekken / draad  wat erg dik is. De opening tussen beide ‘voetjes’ is een halve cm.

Extra informatie

Afmetingen

De wasknijperpin is 11 cm lang en heeft een doorsnede van 1,5 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wasknijperpin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *