Bamboe douche puff

5.99

Deze heerlijk zachte douchepuff is gemaakt van 100% bamboevezels. Geen lange slierten plastic verwerkt, maar een natuurlijke zachtheid voor je huid! Ook verkrijgbaar in de cadeauset.

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

Croll & Denecke werd opgericht door Gustav Croll en Theodor Denecke in 1897. Tegenwoordig runnen Peter en Nina Hankiewicz het familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het verwerken van ruwe natuurlijke sponzen uit de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, in de derde en vierde generatie.

Gebaseerd op knowhow die al meer dan een eeuw wordt overgedragen, heeft het familiebedrijf in Bremen zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier in de natuurlijke sponshandel in Europa en verkoopt het nu zijn hoogwaardige producten in meer dan 50 landen wereldwijd.

Naast natuurlijke sponzen biedt het middelgrote bedrijf ook nog meer wellnessaccessoires die over de hele wereld worden gewaardeerd. Natuurlijke luxe is een traditie bij Croll & Denecke – dat verantwoord en milieuvriendelijk gebruik van door de natuur geleverde grondstoffen omvat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bamboe douche puff” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *